VOUTSAS | KORRE+CEMENT
Η Voutsas είναι μια Ελληνική εταιρεία δομικών υλικών που παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή με περισσότερους από 2.000 κωδικούς σε απόθεμα. Εξάγουμε σε 11 χώρες και διατηρούμε εμπορικές σχέσεις σε περίπου 30 χώρες. Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και το πιο δύσκολο έργο σας.
σιφονια, σιφωνια μπανιου, δαπεδου, νεροχύτη, Γραμμικα σιφωνια, καναλια, πατητη τσιμεντοκονια, πατητη μαρμαροκονια, κολλες πλακιδιων, αρμοσυστηματα πλακιδίων, αρμοκαλυπτρα πλακιδιων, προφιλ πλακιδίων, υγρομονωση, τοιχου, ταρατσας, κουζινας, μπανιου, μπαλκονιου, πανελ ξηράς δόμησης , wedi austrotherm, dular kessel, καραμοντάνη, ποσειδών, plasters, προφιλ πλακιδίων, αρμοι διαστολής, προλατ, prolatkerrakol, square design, durostick, novamix, isomat, κουρεμένος
15271
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15271,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.1,vc_responsive
 

KORRE+CEMENT

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ + ΦΥΣΙΚΟ + ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

1960 KORRE+CEMENT

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Όταν ο Hernan Korre έκανε εφαρμογή σοβά σε ένα σπίτι ως τεχνίτης , άρεσε τόσο πολύ στον ιδιοκτήτη η δουλειά του και έτσι τον ρώτησε αν γίνεται να κάνουν και το δάπεδο από το ίδιο υλικό και αν με το καιρό θα άλλαζε η αρχική του όψη. ”Θα το κάνω να μείνει ίδιο” ήταν η απάντηση που έδωσε πριν 55 χρόνια και κρατά μέχρι σήμερα.

 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Σήμερα στο τεχνικό τμήμα του εργοστασίου σε ένα χώρο 200τ.μ διεξάγονται σεμινάρια όπου τεχνίτες και αντιπρόσωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να γνωρίσουν από κοντά τον 74χρονο πατέρα της πατητής τσιμεντοκονίας να παραδίδει μαθήματα εφαρμογής με το εξελιγμένο πλέον προϊόν, ένα προϊόν το οποίο δεν χρειάζεται πλέγμα, ‘η  αρμούς.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ + ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ + DESIGN

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης έχει καταφέρει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του να παραδώσει ένα υλικό που θα μπορεί εφαρμόζεται εύκολα  ανταπεξέρχοντας στις καθημερινές καταπονήσεις προσδίδοντας το καλύτερο οπτικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

01Πιστοποίηση προϊόντων από την Applus+  μετά από βιομηχανικά τεστ με καταπόνηση στο τελικό προϊόν.

 

 

02Το πάχος εξαρτάται από την πατητή που θα επιλέξουμε* παρόλα αυτά δεν ξεπερνά τα 3χιλιοστά.*Βλέπε KH-01 KH-02 KH-03 KH-04

 

 

03Μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό και θλίψη λόγο ελαστικότητας.

 

 

04Δεν ξεφλουδίζει με τον καιρό λόγο του ιδικού πρόσθετου που βρίσκεται στον κρυσταλοποιητή που εσείς θα επιλέξετε αναλόγως με το αισθητικό αποτέλεσμα της επιθυμίας σας, Ματ, Σατινέ η Γυαλιστερό.

 

 

05Δεν κιτρινίζει ούτε αλλαζει χρώμα με τον καιρό καθώς όλα μας τα χρώματα αλλά και οι κρυσταλλοποιητές διατίθενται  με UV προστασία.

 

 

 

06Δεν είναι τοξική.

 

 

07Δεν λεκιάζει από καθημερινά ατυχήματα.

 

 

08Τέλεια συνεργασία με ενδοδαπέδια θέρμανση.

  

09Αντιολισθηρη επιφάνεια.

 

 

10Δεν κάνει βαθουλώματα με τον καιρό.

 

 

iconn1Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

 

 

iconn2

Έως και 4 βαθμοί διαφορά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο δάπεδο.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

brauer_c
schluter_c
drain_c