VOUTSAS | SCHLUTER SYSTEMS
Η Voutsas είναι μια Ελληνική εταιρεία δομικών υλικών που παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή με περισσότερους από 2.000 κωδικούς σε απόθεμα. Εξάγουμε σε 11 χώρες και διατηρούμε εμπορικές σχέσεις σε περίπου 30 χώρες. Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και το πιο δύσκολο έργο σας.
σιφονια, σιφωνια μπανιου, δαπεδου, νεροχύτη, Γραμμικα σιφωνια, καναλια, πατητη τσιμεντοκονια, πατητη μαρμαροκονια, κολλες πλακιδιων, αρμοσυστηματα πλακιδίων, αρμοκαλυπτρα πλακιδιων, προφιλ πλακιδίων, υγρομονωση, τοιχου, ταρατσας, κουζινας, μπανιου, μπαλκονιου, πανελ ξηράς δόμησης , wedi austrotherm, dular kessel, καραμοντάνη, ποσειδών, plasters, προφιλ πλακιδίων, αρμοι διαστολής, προλατ, prolatkerrakol, square design, durostick, novamix, isomat, κουρεμένος
15195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15195,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.1,vc_responsive
 

SCHLUTER SYSTEMS

ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ - ΠΑΝΕΛ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΑΡΜΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

schluter_b

Με βάση την εκτεταμένη γνώση των συγκροτημάτων πλακιδίων,  η Werner Schlüter έχει ανταποκριθεί με συνέπεια στις ανάγκες μιας ταχέως εξελισσόμενης βιομηχανίας με την ανάπτυξη πρακτικών λύσεων για τις προκλήσεις στην εγκατάσταση πλακιδίων. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή ιδέα έχει εξελιχθεί από τότε σε μια εταιρεία με πάνω από 40 σειρές προϊόντων που προωθούνται σε χώρες όλου του κόσμου.

Αφού παρατήρησε έναν εγκαταστάτη πλακιδίων καθώς γυρνουσε στο σπίτι του από το σχολείο όταν ήταν μόλις 12 ετών, ο Werner Schlüter αποφάσισε να γίνει ειδήμων στο επάγγελμα. Επτά χρόνια αργότερα, είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση ως μαθητευόμενος τεχνίτης.

Το 1966, ίδρυσε τη δική του εταιρεία εγκατάστασης πλακιδίων, την Schluter Tile.

Ενώ δούλευε για ένα ασυνήθιστο έργο μπάνιου στη Γερμανία που περιλάμβανε τέσσερα τελειώματα στον ίδιο χώρο, ο κ Schlüter σκέφτηκε μια λύση σε ένα κοινό πρόβλημα. Συνήθως, τα εκτεθειμένα άκρα πλακιδίων έμεναν ευάλωτα και έτσι ξεφλούδιζαν  και έσπαγαν. ο Κ Schlüter κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια μεταλλική “L” γωνία, έχοντας εγκατασταθεί πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων, δεν θα χρησιμεύσει μόνο ως προς την προστασία των άκρων, αλλά και για να κρύψει την πορώδη άκρη ώστε να παρέχει μια ευθεία και καθαρή μετάβαση σε διπλανές επιφάνειες. Ως εκ τούτου, το 1975, η Schluter-Schiene γεννήθηκε, η πρώτη από μια μακρά σειρά επιτυχημένων προϊόντων και συστημάτων που έχουν κάνει την Schluter-Systems το μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο προμηθευτή στον κλάδο.

Η σωστή ιδέα – την κατάλληλη στιγμή! 

Η ιδέα της χρησιμοποίησης προφίλ ταιριάζει απόλυτα στο πλαίσιο των νέων εξελίξεων στην παραγωγή πλακιδίων και δομικών υλικών.
Η πετρελαϊκή κρίση στη δεκαετία του εβδομήντα σήμαινε ότι οι διαδικασία στην κατασκευή πλακιδίων έπρεπε να αλλάξει. Για  εξοικονόμηση ενέργειας, τα πλακάκια τώρα ψήνονται μόνο μία φορά. Είναι αδύνατο ή τουλάχιστον εξαιρετικά δύσκολο, η παραγωγή  τελειωμάτων για γωνίες και ακμές, χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική.
Επίσης, τα πλακίδια  δεν είναι πλέον σε ένα απλωμένα σε ένα στρώμα  κονιάματος, αλλά ενσωματώνονται σε ειδικές κόλλες. Τα εξωτερικά άκρα των πλακιδίων επομένως παραμένουν εκτεθειμένα και απροστάτευτα. Το προφίλ αποδείχθηκε γρήγορα να είναι μια εξαιρετική προστασία της άκρης , και ήταν αισθητικά ευχάριστο ταυτόχρονα! Καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι η Schluter-Schiene έγινε ένα παγκοσμίου φήμης προϊόν.
Το προϊόν έγινε το πρώτο από μια μακρά σειρά επιτυχημένων προϊόντων και συστημάτων που έχουν κάνει την Schluter-Systems το μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο προμηθευτή στον κλάδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

baucer-logo
schluter_c